8 ting som må bekreftes ved outsourcing av PCB-patchbehandling

For mange små og mellomstore elektroniske produktselskaper er outsourcing av PCB-patchbehandling en normal ting.Men generelt sett vil ikke de fleste outsourcede produksjonsanlegg gjøre alt for deg, eller de kan ikke erstatte kunder for å forbedre enkelte ting, for eksempel brett og produkttilpasning, designrasjonalitet, deltilpasningsevne, etc.

Hvis anskaffelsen eller ingeniørene til bedriften kan gjøre følgende 8 ting godt før de kaster behovene og produksjonsmaterialene til PCB-patchbehandlingsfabrikken, kan de fleste problemene som oppstår i senere produksjon og produksjon unngås.

1. Finn den beste PCB-størrelsen for designet ditt

For PCB-produksjon betyr små brett generelt lave kostnader, men designet kan kreve flere interne lag, noe som vil øke kostnadene dine.Større brett vil være lettere å legge ut og vil ikke kreve ekstra signallag, men vil være dyrere å produsere.Først bør du vurdere hvordan du beregner den mest passende størrelsen uten å miste funksjoner.

2. Angi størrelsen på komponenten

8 ting som må bekreftes i outsourcing av PCB-patchbehandling01

Outsourcing PCB patch processing.jpg

For passive komponenter kan standardstørrelsen 0603 være det beste valget for den laveste kostnaden, som også er en vanlig størrelse og bidrar til SMT-montering.0603-enheter er også relativt enkle å flytte og vedlikeholde, og blir ikke en hindring som ultraminiatyrenheter.

Selv om Pinho kan behandle enheter i størrelse 01005, kan ikke alle montører gjøre det, og subminiatyrdeler er ikke avgjørende.

3. Se etter utdaterte eller svært nye deler

Utdaterte komponenter er åpenbart foreldet, det vil ikke stoppe deg fra å lage en PCBA, men den vil sette seg fast i monteringsprosessen.I dag er imidlertid noen nye deler kun tilgjengelig i ultra-miniatyr wafer BGA eller små QFN-størrelser.Ta en titt på PCBA-designet ditt og sørg for at du har erstattet alle utdaterte deler med bedre nye.

En annen merknad er å være oppmerksom på MLCC-ene du bruker, de krever nå en lang kjøpssyklus.

Nå gir vi kundene fremtidsrettet stykklisteanalyse, kontakt oss for å lære hvordan det kan hjelpe deg å unngå risiko og redusere budsjettet i størst grad.

4. Vurder alternativer

Alternativer er alltid en god idé, spesielt hvis du allerede bruker noen enkeltkildekomponenter.Single sourcing betyr at du mister kontroll over priser og leveringstider, alternativer vil hjelpe deg å unngå det.

5. Ikke glem å avlede varme når du lager kretskort

Svært store deler og svært små deler kan skape problemer.Den større delen fungerer litt som en kjøleribbe og kan skade den mindre delen.Det samme kan skje hvis den indre kobberfolien overlapper den ene halvdelen av en liten seksjon, men ikke den andre halvdelen.

6. Sørg for at delenummeret og polaritetsmerkingene er leselige

Sørg for at det er tydelig hvilken silketrykk som passer til hvilken del, og at polaritetsmarkeringene ikke er tvetydige.Vær spesielt oppmerksom på LED-komponenter fordi produsenter noen ganger bytter polaritetsmarkeringer mellom anode og katode.Hold også markørene unna viasene eller eventuelle puter.

7. Sjekk versjonen av filen

Det vil være mange midlertidige versjoner av PCB-designet eller BOM, bare sørg for at de du sender oss for PCB-fabrikasjon er de endelige revisjonene.

8. Hvis visse deler vil bli levert

Sørg for at du har merket og pakket dem riktig, inkludert antall og tilsvarende delenummer.Den detaljerte informasjonen som gis vil hjelpe produsentene til å fullføre fabrikasjonen og monteringen av trykte kretskort raskere.


Innleggstid: 29. mars 2023